Продукти

Контакт

Тел.: 0879465071
Мобилен: 0893358866
E-mail: office@perfektmebel.com

Партньори

Изберете език

КухниРазпродажба мебелиОбзавеждане по поръчка

БАР ПЛОТ В КУХНЯТА

Повече работни повърхности в кухнята са неин голям плюс. А и удобство за всеки, който готви не става въпрос само за домакините, защото когато се развихрят, т.нар. силни половинки в семейството (макар и рядко), обикновено се нуждаят от много повече удобство и пространство.
Но освен обичайните работни плотове край мивката и печката, такава допълнителна функция може да изпълнява и бар плотът, който обикновено се изгражда и като символична преграда между кухнята и останалата част от дневната зона.
Формата и големината на този елемент обикновено зависи от свободното пространство и конфигурацията от останалите мебели.

.

Прав, Г-образен, заоблен или с асиметрични форми, бар плотът е в състояние да промени изцяло интериора на помещението. Може да бъде изработен от различни материали, но най-важното е горната му повърхност да е устойчива на драскане и вода, и да се почиства лесно. Особено когато бар-плотът се използва и като допълнителна работна повърхност. Мрамор, теракота, гранит, стъкло, ламинирани плоскости с меламиново покритие, MDF – изборът е индивидуален. Според това в какъв цвят е интериорното решение на помещението, трябва да се избере материала и оцветяването му за бар-плота. Освен като работна повърхност, той е и чудесно местенце за питие след работа или бърза закуска.
Затова обаче са необходими и удобни високи столчета, с подхождащи на плота дизайн и изходен материал.
Ако все пак нямате подходящо място за поставянето на бар плот, алтернативно решение представляват самос-
тоятелни кухненски модули, особено ако са мобилни. Така допълнителната работна повърхност може да сменя место положението си в зависимост от необходимостта.

източник:www.jilishta.com

Всички цени в сайта са с включено ДДС

Меню

Търсене

мебели пазарджик
спалнимебели пловдив